Stationsgatan 24

Uppsala
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stationsgatan 24, Uppsala


Hyra:

28750 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

139 m2


Beskrivning

Exklusiv och nybyggd 5:a på 139 m2 uthyres
Härlig nyproducerad lägenhet i centrala Uppsala

Välkommen till en härligt luftig helt nyproducerad femrummare på sjätte våningen i Uppsala Entré. Lägenheten uthyres på grund av utlandstjänst i London.

Lägenheten bjuder bland annat på fönster i tre väderstreck, två badrum, fyra rymliga sovrum och en stor balkong som löper hela vägen längs en av lägenhetens sidor.

Denna femma har gott om svängrum. När du kliver in genom dörren hittar du två av lägenhetens sovrum till vänster, varav ett har utgång till den stora balkongen och det andra har en stor klädkammare. På var sida av hallen ligger lägenhetens två badrum där det ena är utrustat med både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Det andra badrummet har duschhörna - ett extra plus som sparar tid när alla ska göra iordning sig samtidigt på morgonen.

Fortsätter du framåt övergår hallen i en social yta där kök och vardagsrum smälter samman. Ljuset flödar in genom många fönster och vid matplatsen finns plats för många vänner. Den sluttande innerväggen ger lägenheten en spännande atmosfär och möjliggör kreativ inredning. Efter middagen kan du öppna upp din inglasade balkong och njuta av fikat i kvällssolen. De två sista sovrummen når du också från det stora rummet och även här bjuds det på bra förvaring i skjutdörrsgarderober.

Köket har en hög nivå på utrustningen, med bland annat helintegrerad diskmaskin, ugn i högskåp, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn.

Datum för inflyttning och längd på hyrestiden kan diskuteras.

Bilderna i annonsen är inspirationsbilder och stämmer inte till fullo överens med hur bostaden ser ut i verkligheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala