Stenhagsvägen

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenhagsvägen, Uppsala


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Stor tvåa med uteplats
Då jag inte kommer vara hemma under sommaren ämnar jag hyra ut min lägenhet från 1 juli-31 augusti. Det finns en eventuell möjlighet till förlängning men hur potentiell den är går tyvärr inte att säga för ens i slutet av sommaren.
Lägenheten är 2rok på 62kvm, fullt möblerad med egen tvättmaskin i badrummet, och med en egen mysig uteplats i söderläge. Ett litet trädgårdsland finns där diverse grödor redan är planterade, så möjlighet finns att ta för sig av färska grönsaker om de fortsätter att tas om hand men det är i övrigt inte ett krav. Däremot behöver gräsmattan klippas men den är inte större än max 2kvm.
Lägenheten ligger i Stenhagen i ett lugnt och trevligt område där grannarna gärna hälsar och pratar med varandra. Det är mycket barnfamiljer runt omkring men de är aldrig stökiga utan bidrar bara till en gemytlig och aningens idyllisk känsla över grannskapet. Inte ens dagiset mitt emot ger ifrån sig någon störande ljudvolym, utan de märks endast av att man någon gång ibland ser skymten av några glada lekande barn.
Buss nr.5 går några minuters promenad ifrån lägenheten, och går du några minuter åt andra hållet kommer du till Stenhagen centrum med bland annat Ica Maxi, Hemköp, Rusta, Burger King, osv. Från ovanstående hållplats går även buss.21 som smidigt tar dig till Akademiska sjukhuset, Science Park, Ångström, och Ultuna. Precis runt knuten finns bevarad skogsmark som ger området ett harmoniskt lugn, och 5 minuters promenad bort finns även riktig skog med både upptrampade stigar för skogspromenader och rådjursstigar för den som vill utforska skogen lite mer grundligt.
Jag har hund vilket gör att allergiker eventuellt kan ha problem med boendet, men det gör att det även är okej att ta med eventuellt eget husdjur. Rökning är förbjuden både inomhus och på uteplatsen då där finns ett ventilationsinsug och grannen ovanför är allergisk.
Köksgeråd finns att tillgå förutsatt att du endast lagar vegetarisk eller vegansk mat, äter du kött behöver sådant stås för själv. I övrigt finns allting.
Hyran är 7500kr/månaden och då ingår allting, så som vatten, el, och bredband.

Om detta låter intressant, skriv ett mail med en presentation av dig själv. Jag kan även tänka mig att hyra ut till 2 personer, par eller kompispar spelar ingen roll men boendet är inte ämnat för fler än två personer.
Kontrakt kommer givetvis att skrivas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala