Stigbergsplan 5

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stigbergsplan 5, Uppsala


Hyra:

3600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Fint rum uthyres omgående
Jag hyr ut ett rum i min lägenhet i Eriksberg. Nära till stan, dryga 5 min med cykel samt bra bussförbindelser och mindre än 5 min till busshållsplatsen. Rummet är ca 16 kvm med fönster utan insyn. Det finns gott om garderobsplats och är delvis möblerat med säng (105 cm), fåtölj och skrivbord. Men om något att möbleringen inte önskas är det lätt att flytta upp det på vinden.

Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum och stor hall samt ett välutrustat kök med mycket plats och diskmaskin. Köket har även balkong i söderläge. Hela lägenheten är nyrenoverad precis innan jag flyttade in.

Hyran ligger på 3600kr/mån där internet på 100 mb/s ingår.

Jag söker en skötsam person, annars har jag inte mycket preferenser förutom att vi förhoppningsvis ska komma bra överens. Jag har haft inneboende en längre tid och det har aldrig varit några problem.

Mitt namn är Ida, 25 år, och läser till landskapsarkitekt på SLU. Jag har bott i Uppsala i ett år och har 4,5 år kvar, så möjlighet att bo kvar länge finns. Jag vill att personen kan bo kvar till och med augusti som minst.

Maila om ni har frågor!

Vänliga hälsningar, Ida

PS. Ursäkta de stökiga bilderna, de är snabbt tagna innan jul och jag är hyfsat nyligen inflyttad. Jag brukar inte ha så stökigt i köket.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala