Stigbergsvägen 11

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stigbergsvägen 11, Uppsala


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Rum i nyrenoverad 3:a
Hej,
Jag är en doktorand på 30 år som forskar på solceller. På min fritid ägnar jag stor del av min tid till träning, och jag älskar mat och musik. Jag är en glad, öppen och smånördig person som gärna tar en öl och nästan alltid håller mig till en öl.
Du då? Det vore trevligt med en inneboende som berikar min tillvaro utöver på det monetära planet :) Det är viktigt att du är öppen, social och liksom jag gillar att ha ordning och rent omkring dig vilket är extra viktigt då vi kommer att dela på ett ganska litet (men väldigt fräscht!) badrum. Kön spelar mig ingen roll, däremot ser jag gärna att du är vegetarian eller till största delen äter vegetariskt, samt uppskattar ekologiskt och närproducerat. Om du dessutom gillar att, liksom jag, laga mat är det ett stort plus i kanten. Du måste vara rök- och djurfri (jag älskar djur men är pälsdjursallergiker) och ha stadig inkomst (CSN är ok). Ytterligare plus är om du är över 25 år och har lite livserfarenheter att dela.

I hyran ingår el, bredband, del av netflix om så önskas, och självklart varmvatten och fri tillgång till gemensamma ytor. Kan mycket väl ha glömt något. Hyra på halvårsbasis med förlängning om det känns bra, med start från snart :) Bilder kan skickas på begäran!

Om allt detta låter bra föreslår jag att du hör av dig så att vi ev. kan träffas, och att du får se lägenheten. Jag vill att du skriver lite om dig och varför du skulle vilja bo med mig. Jag är mån om att det känns bra för oss båda, så tveka inte att fråga mig om du undrar något.
Må så gott!

/Christopher

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala