Storgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Rum i central 2:a med bra planlösning
Jonas heter jag, är 24 år och börjar snart läsa min andra termin till agronomekonom på SLU. På min fritid kikar jag gärna på fotboll/serier, lirar en runda badminton eller umgås med vänner.

Lägenheten är en 2:a på 62 kvm och ligger ca 700 m från centralstationen. Sovrummen är belägna i olika delar av lägenheten, med hall och ett rymligt kök i mitten. Badrummet nås från hallen. I bostaden finns bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. En trappa ner finner man en rymlig tvättstuga, torkrum, bastu och ett cykelförråd.

Det omöblerade rummet jag hyr ut är nymålat i vit kulör och ca. 12-13 kvm stort. Det tillkommer även en anslutande klädkammare. Övriga lägenheten kommer givetvis vara möblerad. Hyran ligger på 4 500 kr och inkluderar el, 100mbit bredband och vatten.

För mig är det viktigtaste att hitta en hyresgäst som värnar om lägenheten. Ömsesidig respekt och att vi hjälps åt att hålla det rent och snyggt är a och o för bådas trevnad.

Mejla en beskrivning om dig själv och berätta även hur det är att bo med dig. Jag letar en hyresgäst from 15 januari och kontraktet sträcker sig fram till juni med eventuell möjlighet till förlängning.

Vänligen,
Jonas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala