Stormgatan 12

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stormgatan 12, Uppsala


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2


Beskrivning

Delat boende i 3a 77 kvm, tillsvidare
Hej! Jag heter Joel och har en bostadsrätt på vädergatorna (nära fyra mackar) och söker nu någon att dela boendet med. Lägenheten är 77 m2 och det rum som blir din privata zon är nära 10 m2 (mitt är typ 12, så inte så stor skillnad). Utöver det finns ett modernt och väldigt fint kök, ett väl tilltaget vardagsrum, hall, inglasad balkong och två toaletter (är du extra renlig så är jag ok med att vi delar upp dem mellan oss). Vad gäller kök så finns där fullstor kyl och fullstor frys som vi delar upp mellan oss. Jag vill hyra ut tillsvidare med två månaders uppsägningstid för båda parter.

I föreningen finns lokaler såsom bastu, övernattningslägenhet, pingisrum och samlingslokal. I priset räknas även bredband (100/100 mbit), vatten och el in.

Vad gäller förbindelser har jag dålig koll, så dubbelkolla gärna, men vad jag vet så går buss 1 och 9 förbi några gånger i timmen (beroende på tid på dygnet osv).

Vad gäller avstånd så ligger lägenheten bra till med lite under 2 km från stadskärnan och 1,1 km från Gränby centrum. För småhandel finns fyra mackar bara några hundra meter bort samt ett Lidl inom 400 m. Cykelavstånd till allt man behöver!

Dig: en tjej eller kille som är djur- och rökfri (djur är öppet för diskussion) med fast inkomst som får festa hur mycket du vill, bara du inte gör det i vår lägenhet. Om du är ordningssam är det såklart premierande, då vi har som mål att städa en gång per vecka (blir det lite längre mellan gångerna är det inte hela världen). Det viktigaste är ändå för mig att vi alltid plockar bort efter oss då vi är i kök, vardagsrum, något av badrummen eller i hallen.

Jag: Inte överdrivet social, men väldigt lätt att komma överens med. Jag avskyr att titta på TV (läs: vardagsrummet är i princip ditt) men gillar att spela dator och surfa på internet. Utöver det tränar jag och umgås med kompisar som allt annat folk. Jag vill även att vi bor i lägenheten på lika villkor, då vi båda bidrar lika mycket till det ekonomiska.

Maila gärna en beskrivning av dig själv eller, om du föredrar, ring mig på min mobil efter kl 17 (efter kl 09 på helger). Jag har ett stort antal bilder som kan skickas på begäran!

Om vi kommer bra överens så träffas vi i lägenheten för att diskutera upplägget på plats.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala