Svartbäcksgatan 26

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svartbäcksgatan 26, Uppsala


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum uthyres omgående i central lägenhet
Rummet som hyrs ut är på drygt 8 kvm och ligger i en lägenhet på Svartbäcksgatan 26. Det kan hyras enkelt möblerat med säng, garderob, skrivbord & stol, och en fåtölj. Vill du hyra omöblerat går det också bra. Rummet angränsar till köket och har 2 fönster med utsikt mot den lilla innergården.
Byggnaden är från 1700- eller 1800-talet, vilket ger en lantlig känsla trots det centrala läget mittemot Linnéträdgården. Lägenheten är modern, ligger på andra våningen och är på totalt 120 kvm, med 5 sovrum, 2 fräscha badrum (inkl tvättmaskin & torktumlare) och 1 välutrustat kök (induktionshäll, ugn, mikro, kyl & frys, diskmaskin).
Här bor redan ett skönt gäng, en internationell blandning av studenter och yngre universitetsanställda. Vi söker någon som är glad och öppen, och inte har något emot att bo invid köket :-)
Hyran är på 4700 kr, och då tillkommer internet och el (totalt ca 200 kr), så räkna med 4 900 kr per månad. Tillträde är när som helst under januari månad. Som vanligt betalas hyran i förskott varje månad, och jag begär också en månads hyra i depositionsavgift (som du givetvis får tillbaka om du inte du inte går upp i rök eller river stället).
Info om bilderna: första är utifrån gatan, nästa 3 är från rummet, sedan 1 från köket och 1 från "matsalen" utanför köket.
Hör av dig om du vill komma och kika på lägenheten och träffa oss som bor här! Du får givetvis även höra av dig med frågor. :-)
Mvh / Alva

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala