Svartbäcksgatan 43A

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svartbäcksgatan 43A, Uppsala


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Mysig etta i centrala Uppsala juni-dec
Hej!
Jag hyr ut min fina lägenhet från början av juni till slutet av december eftersom jag ska studera utomlands en termin. Exakta datum när du vill flytta in/ut kan vi komma överens om senare.

Lägenheten kommer vara möblerad (inkl. köksutrustning, tv, högtalarsystem m.m.). Lägenheten har en väldigt bra planlösning. Den har en sovalkov som går att stänga och många förvaringsmöjligheter, se bilder. Fler bilder skickas gärna på begäran.

Lägenheten ligger väldigt centralt precis vid Fyrisån och det finns även en mysig bakgård med sittplatser. Gångavstånd till allt, inkl resecentrum. Lägenheten är perfekt för pendlare. Tvättstuga, pingisbord och cykelförråd finns i föreningen.

Hyra: 5500 kr månad inkl allt (el, värme, vatten, internet, tv)
Deposition en månadshyra.
Hyran kommer betalas i förskott varje månad.

Är annonsen kvar så är även lägenheten kvar.

Vänligen kontakta mig via mail berätta lite om dig/er själva, t.ex. ålder, sysselsättning, syftet med att hyra lägenheten så hör jag av mig omgående. Du som hyr ska vara djur- och rökfri och väldigt ordningssam då jag är rädd om min lägenhet.

Det går även bra att höra av sig om du är intresserad av att hyra t.ex. endast över sommaren, men jag föredrar att hyra ut till en och samma person hela perioden.

Tveka inte på att skicka ett mail vid intresse eller om du har några frågor!
Vänliga hälsningar, Linnea.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala