Syrengatan 6

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Syrengatan 6, Uppsala


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

89 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet centralt i Uppsala
Charmig bostadsrätt som uthyres på ett år eller längre som ligger centralt i Uppsala med gång avstånd till centralstaionen. En riktig fin lägenhet som är nyrenoverad med egen stor trädgård i ett lugnt familje vänligt område.

Krav på Dig.
1- Att ha fast inkomst.
2- Inga betalningsanmärkningar.
3- 3 månaders hyra som deposition ¨beroende på din ekonomi förhållande¨ som betalas tillbaka i samband med utflyttning.
OBS. depositionen betalas vid kontrakt på bankkonto och inte kontant.
4-Husdjur är ej tillåtet
.................................................. .................................................. .......................
Kontakta mig.
OBS Innan ni kontakta mig så vill jag att ni läser noga annonsen 2-3 gånger för att inte missa innehållet.
Vid intresse Skicka gärna ett E-mail och berätta lite grann om dig själv och var ni jobbar hur mycket inkomst har ni efter skatt och lämna dina kontaktuppgifter och telefonnumer. telefonnummer är viktig för svar.
.................................................. .................................................. .......................
Beskrivning:
Lägenhet på 89 kvm 3rok i populära Fålhagen hyres ut för 1 år eller kortare tid tillträde from nu (3 månaders uppsägning).
Lägenheten består av 2 rymliga sovrum, en stor vardagsrum, kök, badrum-WC. Det finns en balkong. 5 min promenad avstånd till Uppsala centralstation med tillgång till nästan allt möjligt runt omkring som gallerior mm.
Vi har inte haft husdjur i lägenheten.
Det finns tillgång till egen tvätt/torktumlare.
.................................................. .................................................. ......................
Hyran är: 16500 kr
Det som ingår i hyran är varmvatten, kallvatten, 20-23 grader varmt i lägenheten, 1 garage plats. Fiber bredband finns men ingår ej.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala