Tegnérgatan 22B

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tegnérgatan 22B, Uppsala


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Vacker 2,5:a uthyres augusti-december
På grund av arbete i annat land hyr jag ut min vackra 2,5:a på 85 kvm i Luthagen i centrala Uppsala. Hyresperioden är fr.o.m. måndagen den första august 2016 t.o.m. den sista december 2016. Möjlighet till förlängning finns.

Lägenheten hyrs ut möblerad i en mycket välskött och lugn bostadsrättsförening (med tillgång till tvättstuga och torkrum samt mycket vacker innergård med flera uteplatser och grillmöjligheter).

Hyresobjektet:
Lägenheten är en rymlig och ljus 2,5:a på 85 kvm högst upp i fastigheten. Köket är helt nyrenoverat och likaså badrummet. Lägenheten är renoverad och inredd med omsorg och möbleringen innefattar ett stort matsalsbord, soffa som kan användas som extrasäng vid behov, TV, rymligt skrivbord, spatiösa garderober och förråd.

Hyresvillkor:
Hyran ligger på 11 500 kr och betalas en månad i förskott.

Hyresgästen ansvarar för att teckna/överta vatten- och elräkning.

Deposition på 10 000 kr krävs, och kommer att återbetalas till fullo vid återlämnandet av nycklarna, under förutsättning att hyrestagaren inte har orsakat skador på lägenheten/bohaget. Hyresgästen ska stå för egen hemförsäkring under uthyrningstiden.

Hyresgästen:
Hyresgästen ska ha en stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar (kreditupplysning kommer att göras innan kontraktsskrivning). Jag ser gärna att hyresgästen har en fast anställning, även om detta inte är ett absolut krav, således söker jag främst icke-studerande. Minst 2 st referenser från tidigare hyresvärdar alternativt anställningar är ett krav från föreningen. Hyresgästen ska vara skötsam samt rök- och djurfri.

Välkommen med era ansökningar, som bör innehålla följande: referenser, om du har sådana, uppgifter om inkomst och betalningsförmåga, en kortare presentation av dig själv.

Ansökan ska e-postas till nedanstående e-postadress.
Jag tar själv kontakt med de som jag finner passande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala