Thorildsgatan 17

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Thorildsgatan 17, Uppsala


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Rum i central och fräsch 2:a uthyres
Hej!

Eftersom jag ska bli provsambo på heltid med min flickvän önskar jag nu hyra ut mitt fina rum.

Rummet är ett stort rum på ca 20 kvm och är möblerat med dubbelsäng, stor soffa och bord, bokhyllor (se bild) och även skrivbord om så önskas. Jag lämnar kvar en tv och apple-tv för den inneboendes fredagsmys. All utrustning för ett hem ingår så du behöver inte flytta med dig mycket. Om du vill ta med dig en stor garderob med kläder ändå så har du en mindre "walk in"-garderob till ditt förfogande. El, vatten, internet ingår såklart i hyran.

Lägenheten är mycket fräsch och är nyrenoverad sedan några år tillbaka. Ligger i ett lugnt läge centralt med utmärkta kommunikationer. Du går till stan på ca 7-8min, cyklar till tågstationen under 5 min och har 3:ans buss 1 min bort. Så om du vill ta dig till tågstationen för att pendla eller till SLU är det ett perfekt boende.

Rummet är tillgängligt från och med idag med senast inflytt till september. Du delar lägenheten med en mycket trevlig miljöinspektör som jobbar mycket och är på resande fot då och då. Jag är säker på att du som hyr mitt rum också är en fantastisk person :)

Jag tar ut en månadshyra i deposition som återfås vid utflytt. Jag ordnar visning för de som verkar intressanta. Nyckelutlänning sker i samband med kontraktsskrivning och deposition.

Så berätta lite kort om dig själv, vad du gör och när du kan flytta in.

Hälsningar
Tommy

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala