Torgny Segersteds Allé

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torgny Segersteds Allé, Uppsala
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

7348 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Vill du gå på en rundvandring i en typisk ByggVesta-lägenhet? Klicka här!

Gemytligt kvarter i Södra Rosendal 

Ett område som tack vare både sin utformning och människorna som bor där inger en känsla av delaktighet, engagemang och ansvar. Södra Rosendal blir en komplett stadsdel i miniatyr – en trivsam småstad. 
Bara en timmes tågresa från Stockholm! 

Här är steget kort mellan den egna bostaden och utomhus. Genom området går en bygata som både förenklar transporter till gårdshusen och blir en trivsam miljö för lek, möten och umgänge. Inne bland husen ligger gröna gårdar med en intimare känsla. Hela utomhusmiljön utformas och inreds för att främja den biologiska mångfalden. Färgstark och varierad form ger kvarteret karaktär. Inne i lägenheterna blir boendestandarden hög, med bland annat takhöjd på 260 cm, parkettgolv samt kakel och klinker i badrummen.

Området:

Om Rosendal 

Södra Rosendal ligger ungefär 2 km söder om Uppsala centrum. Området har fram tills nu varit obebyggt och till stora delar bevuxet med lövträdsdominerande skog. Det nya kvarteret får en varierad och trivsam småstadskänsla. Det ligger nära både Uppsala Universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet, och med 3:ans buss tar det bara 6 min till Akademiska sjukhuset. Här finns närhet till grön- och rekreationsområden, och alldeles intill ligger Kronparken. 2012 invigdes Rosendals Tennishallar som förutom tennisbanor har basketplaner och träningsanläggning.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel