Torkelsgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torkelsgatan, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i Fålhagen uthyres
Jag står inför förändringar i mitt arbetsliv och kommer att vara ledig en tid. Detta innebär att jag kommer att resa en del under det kommande året och har då möjlighet att erbjuda rätt person att vara inneboende hos mig. Jag vill alltid ha möjlighet att vara hemma så det blir ett delat boende.

Den jag söker ska vara en tjej/kvinna, lugn, renlig och rökfri. Du måste vara djurvän eftersom det bor en supermysig liten kattflicka i lägenheten. Hon är gammal och lugn och följer med på många av mina resor.

Rummet ligger i en fin gavellägenhet på 82 kvm i centrala Uppsala, Fålhagen. Det är gångavstånd till stationen och centrum. Rummet är möblerat med tillgång till delat badrum, kök och vardagsrum. El, bredband, vatten och tillgång till tvättstuga ingår i hyran på 4 000 kr/mån.

Jag har några regler som det kan vara bra att känna till:

* Rummet är tillgängligt för en person och jag vill inte att du bjuder hem personer som är främlingar för mig.
* Det är viktigt att vi båda håller ordning och att även du håller rent och fint efter dig när du har använt våra gemensamma ytor.
*Det är väldigt lugnt i fastigheten och jag tycker inte om stoj och stök. Du får inte ha några fester i lägenheten men du kan dricka alkohol om du beter dig normalt.

Hoppas att detta inte låter för hårt utan att du förstår vitsen med att ha förhållningsregler. Det är för allas trevnad och så att inga missförstånd uppkommer och jag kan garantera dig en lugn och mysig miljö där du kan finna studiero (om du nu är student).

Tillträde kan diskuteras och jag ser gärna att du tar en första kontakt via mail. Jag kommer att vilja träffas innan det blir aktuellt med avtal.

Vänliga hälsningar

Yvonne

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala