Torkelsgatan 30E

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torkelsgatan 30E, Uppsala


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Central 2:a med hemmabio, allt inkluderat
Jag hyr nu ut min centralt belägna 2:a fullt möblerad från och med den 1 Januari 2016 (finns även möjlighet för tidig inflytt). Lägenheten ligger i ett bra pendlarläge med närhet till mataffärer och passar ett par eller alternativt 2 studenter då lägenheten har en delvänlig planlösning. Lägenheten ligger högst upp (våning 4) och från vardagsrummet finns det tillgång till en sydväst-vänd balkong.

Den månatliga hyran ligger på 10500 kronor och inkluderar allt som kan tänkas behövas och lite till:

- El, värme, vatten
- Bredband från Com hem (100/10)
- TV med grundutbud från Com hem
- Parkeringsplats
- Tvättmaskin
- Hemmabio-system med 5.1 surround-system.
- m.m

Depositionen motsvarar en månadshyra och kommer självklart att betalas tillbaka givet att lägenheten lämnas tillbaka i samma skick.

Jag letar efter någon som avser att hyra lägenheten i minst 6 månader och som kan ta väl hand om lägenheten och visa respekt för grannarna. Uppsägningstiden kommer att vara på 3 månader räknat från nästkommande månad då jag inte kommer ha möjlighet att hitta nya hyresgäster på kort notis (p.g.a utlandsflytt).

Vid intresse, skicka iväg ett mail och skriv gärna några korta om om dig själv och varför du letar efter en lägenhet i Uppsala.

Obserervera att sängen och det lilla skåpet i vardagsrummet inte kommer att finnas kvar i lägenheten då dessa tillhör min inneboende.

Med vänlig hälsning, Eric

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala