Torngatan 36

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torngatan 36, Uppsala


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Fin lägenhet på 66 kvm uthyres
Modern och väldisponerad 2,5:a på 66 kvm på Torngatan i Uppsala uthyres from (1-2*) april 2016. Fastigheten som ligger i hörnet av Råbyvägen/Vattholmavägen, stod klart hösten 2011 och lägenheten är i toppskick! Pendlarläge med 10 minuters promenad till Centralstationen.

På byggnadens bottenvåning finns frisör, kiosk och gym (Actic). Garageplats finns under huset för 1000 kr/mån, ingen kötid i dagsläget. Det finns cykel- och barnvagsförråd.

Lägenheten hyrs ut möblerad med allt som behövs samt tvättmaskin/torktumlare, diskmaskin och stort förråd. I hyran ingår digitala Tv-kanaler, 100 Mbit Internet, vatten och värme.

Lägenheten är ljus med separat vardagsrum och kök med en balkong på 7 kvm samt sovrum placerat mot innergården. Lägenheten har ett unikt rum på 8 kvm med fönster som idag är möblerad som en walk-in-closet med skjutdörr, men var tänkt som ett öppet kontorsutrymme. Utöver walk-in-closet finns det bra med förvaringsutrymmen i lägenheten.

Lägenheten kommer att hyras ut i 11 månader. Jag beaktar endast seriösa hyresgäster som är skötsamma med ordnad ekonomi och goda referenser.

*Hyresgästerna som bor där idag, flyttar ut den 1 april. Helst behöver jag en dag att städa ur inför inflyt av nya gäster, men detta kan givetvis diskuteras.

Deposition på en månadshyra.
Rökfria hyresgäster är ett krav.

Maila om du/ni är intresserad!

Med vänliga hälsningar,
Mia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala