Vaksala-lunda Grindtorp 71

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vaksala-lunda Grindtorp 71, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Mysig lägenhet med egen ingång
Mysig lägenhet med egen ingång och altan uthyres till rätt person. Lägenheten är belägen i ett eget hus som ligger på vår tomt.

Lägenheten uthyres under perioden 15 aug-15 jan, men med möjlighet till ev. förlängning. Tidigare tillträde är möjligt om så önskas.

Boendet är beläget i Jälla/Lindbacken, cirka 7 km utanför Uppsala. Goda bussförbindelser (3 min till busshållplats, 10-15 min till centrum med buss) och cykelväg till stan. Tillgång till egen parkeringsplats (ej motorvärmare).

Lägenheten är på cirka 20 kvm och i gott skick. Ett ljust allrum möblerat med matbord och soffa. Sovloft med 160 cm madrass. Arbetskök utrustat med spis/ugn, kyl/frysfack och micro. Badrum med toalett och dusch. Lägenheten uthyres möblerad och delvis utrustat med köksutrustning. Tillgång till tvättstuga i vårt hus efter ö.k. OBS! Inget tv-/bredbandsuttag finns.

Hyra: 4 500 kr/månad. I hyran ingår el, värme, vatten och parkeringsplats. En månads deposition tillämpas. Innan kontraktsskrivande kan vi komma att göra en kreditprövning.

Om du är intresserad av lägenheten skriv då gärna några korta rader om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala