Vaksalagatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vaksalagatan, Uppsala


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

2,5:A i Fålhagen uthyres from 1 Augusti
Jag hyr ut min möblerade lägenhet på 2,5 rum (50kvm) på Vaksalagatan i Uppsala ett halvår i taget från och med 1 augusti (eller tidigare). Med chans till förlängning.

Lägenheten ligger centralt belägen vid Vaksalatorg med 5 minuters gång till tågstationen. Smart planerad, walk-in-closet (kan också användas som ett litet kontor), trägolv i hela lägenheten och ny kyl/frys som är inköpt iår. Det är en liten välskött förening så det är viktigt att hyresgästen är skötsam. Uthyrningen är godkänd av bostadsrättsföreningen.

Månadshyran ligger på 10.000 och då ingår el, värme, vatten, tv och internet. Hemförsäkring måste du eller ni skaffa själva. 1 månads uppsägning och en hyra som deposition. Deposition på en månadshyra ska erläggas vid tillträde och fås åter under förutsättning att lägenheten är i oförändrat skick och välstädad vid utflytt.

Du eller ni ska vara rök- och djurfria samt ha en ordnad ekonomi. Har du referenser från tidigare hyresvärdar är det ett plus. Vid intresse, maila mig en beskrivning av dig/ni som vill hyra samt kontaktuppgifter så återkommer jag.

Mvh
Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala