Väktargatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Väktargatan, Uppsala


Hyra:

4100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Stort rum i 3a
Hejsan!

Jag och min sambo har bestämt oss för att hyra ut ett rum i vår lägenhet. Inflyttning är möjlig från och med nu.

Lägenheten är på 69 kvm med stor uteplats i söderläge. Rummet är på ca 20 kvm. Det som ingår i hyran är el, varm och kallvatten samt internet om du är student. Tyvärr så är det inte möjligt att ha något annat bredband i det här studentområdet.

Vi vill gärna ha en inneboende som är garderad med sunt förnuft och förstår vikten av att plocka undan efter sig, ta rätt på disken och ja, helt enkelt tänker på alla andra som bor i hemmet. Det ska finnas en ömsesidig respekt och en bra kommunikation. Du får inte vara kattallergiker för det bor två katter här också.

Lite om oss som bor här. Jag heter Noelle, jag är 24 år och läser strökurser på universitetet. Jag håller på med musik så till och från sitter jag och trallar hemma - dock ALDRIG sent eller tidigt för att inte störa resten av hemmet (eller huset). David är 31, han arbetar och pluggar vid sidan av. Vi är båda sociala, trevliga och gillar livet.

Vem du är spelar ingen större roll, om du är student, arbetare, kvinna eller man är irrelevant. Det viktiga är att du passar in i vårt hem.

Mejla och berätta lite om dig själv så hör vi av oss. Vi tänker att om vi hittar rätt person så kan den flytta in så snart den kan så vänta in med att höra av dig :)

Vänliga hälsningar

Noelle och David

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala