Villavägen 37

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Villavägen 37, Uppsala


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

32 m2


Beskrivning

Fin 1:a centralt i Uppsala
En etta på 31.5 kvadrat uthyres i minst 6-12 månader, med goda möjligheter till förlängning. 3 månaders uppsägningstid gäller och du betalar en deposition på två månadshyror i samband med att du kvitterar ut nycklarna (efter visning och kontraktsskrivning). I hyran ingår el, värme, vatten, tillgång till tvättstuga och förråd samt möbler som nämns nedan. Uthyrningen är godkänd av styrelsen i föreningen.

Lägenheten är i mycket fint skick, det finns också en uteplats tillhörande lägenheten. Följande möbler ingår: 2 sits bäddsoffa. 120 cm säng. Byrå. 2 st bokhyllor.

Visning sker 1:a november, vi skriver kontrakt i samband med detta och du för över depositionen samt första månadshyran till dagen efter (2:a november), i samband med detta kvitterar du också nycklarna och får tillgång till lägenheten. Observera att jag inte kan visa lägenheten eller skriva kontrakt något annat datum.
Det är ett krav att du är barn fri och att du inte röker. Husdjur är ok. Att du är lugn och inte dricker är en fördel. Skriv vem du är i ett mail och eventuella frågor så hör jag av mig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala