Vindhemsgatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vindhemsgatan, Uppsala


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Charmig lägenhet i centrala Luthagen
2.5 rum och kök i centrala Luthagen, nära Ekonomikum, centrum, grönområdet Stabby samt mataffärer. Lugnt och trivsamt område som ligger inom gångavstånd till det mesta!

Lägenheten är välplanerad och charmig, med mörka trägolv, fönsterbleck av marmor och högt till tak. Sovrummet är rymligt med gott om plats för en 180-säng och garderobsförvaring längs ena väggen. Stort vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong som har sol från em till kväll. Fräsch toalett och dusch med egen tvättmaskin (tvättstuga finns även på källarplan). Mysig och grön innergård.
Lägenheten kan hyras ut delvis möblerad, med soffa, matbord, bokhyllor, m.m, om så önskas.

Bostadsrättsföreningen måste godkänna uthyrningen halvårsvis, därför kommer kontrakt att skrivas 6 mån åt gången. Vi vill hyra ut lägenheten minst 2 år, så för rätt hyresgäst finns alltså god möjlighet till förlängning.

Vi vill hitta en eller två skötsamma hyresgäster, förslagsvis ett par, med god ekonomi och som är djur- och rökfria. Månadshyran inkluderar värme, vatten, el. En depositionsavgift á 1 månadshyra lämnas och återbetalas vid uthyrningens slut om inga skador på lägenheten eller andra utgifter uppkommit under uthyrningen som orsakats av hyresgästen. Hyresgästen måste ha en egen, giltig hemförsäkring vid inflytt.

Det finns möjlighet att flytta in omgående, vi kommer överens om datum helt enkelt.

Vid intresse så hör av dig och berätta lite mer om dig själv samt hur länge du ämnar vara hyresgäst.

Mvh
Anton & Felicia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel