Ymergatan 17

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ymergatan 17, Uppsala


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Ljus & Fräsch 2a vid Uppsala Centralstation
Ljus och fräsch lägenhet på 54 kvm i tidstypiskt hus från 1943 uthyres 3 månader från 10 juni till 10 september 2016.

Lägenheten ligger på Ymergatan 17, i ett mycket lugnt och trevligt område max 10 minuters promenad från centralstationen. De höga taken och mängden fönster gör lägenheten mycket ljus och trivsam.

Lägenheten innefattar en hall, ett rymligt sovrum med stora garderober, ett stort vardagsrum, ett renoverat kök med matplats, fräscht och stamrenoverat badrum med badkar, samt en stor balkong i solläge. Stort och välskött tvättrum med 3 tvättmaskiner och torktumlare samt torkskåp och torkrum finns i källaren, en trappa ner.

Lägenheten hyrs ut möblerad och inflyttningsklar.

Hyran är 10 000 kr/månad, vilket inkluderar bredband, vatten och el.

Lägenheten och möbleringen är mycket välvårdad och uthyres p.g.a. arbete på annan ort.

Uthyrningen sker till skötsamt person eller par med goda referenser och stabil ekonomi. En månadshyra i deposition tas som säkerhet men återlämnas vid hyrestidens slut.

Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Referens från tidigare hyresgäster: "Det var enkelt och problemfritt att hyra denna lägenhet. Den är ren och fin och välmöblerad. Man skulle inte kunna be om ett bättre läge eller en bättre gård! Alla grannar har varit trevliga och det har varit lätt att använda tvättstugan och grillen. Det är ett mycket trevligt soljus i lägenheten under dagen och skuggan i sovrummet är väldigt bra under sommaren. Lägenheten känns öppen och ljus. Allt i köket har fungerat utmärkt! Lägenheten har även bra förvaringsutrymmen."

V.g. mejla vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala