Stora Torget 3

Vadstena
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: HSB
Adress: Stora Torget 3, Vadstena


Hyra:

5847 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Vadstena ligger vackert vid Vättern med närhet till den östgötska naturen. Staden präglas av kullerstensgator och gamla trähus, och har historiska anor som sträcker sig tillbaka till medeltiden. För den som är kulturintresserad finns ett stort och varierat utbud i staden. Både badplatser och småbåtshamnar finns mitt i Vadstena vilket gör staden unik.
Stadens läge erbjuder många möjligheter till friluftsliv. Några mil bort finns naturområdet Omberg med vandringsleder, en 17 000 hektar ekopark och en skidanläggning. Strax söder om Omberg ligger sjön Tåkern med sitt rika djur- och fågelliv.
Alla våra fastigheter ligger inom några minuter cykel- eller gångavstånd till vårdcentral, apotek, postkontor, affärer och restauranger. I Vadstena finns flera förskolor och grundskolar samt en gymnasieskola med turism som profil. Det finns goda kommunikationer till Linköping, Motala och Skänninge. I Skänninge finns en pendeltågstation som ger möjligheter att fortsätta resa till andra delar av länet och landet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vadstena