Mörbyvägen 36

Vallentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mörbyvägen 36, Vallentuna


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Lägenhet i Vallentuna uthyres
På grund av jobb på annan ort önskar jag nu hyra ut min mycket mysiga lägenhet belägen i en lugn del av centrala Vallentuna. Lägenheten ligger i direkt anslutning till butiker, bibliotek och natur. Butiker, bussar och Roslagsbana ligger på tre minuters gångväg från lägenheten och man tar sig lätt in till centrala Stockholm, Kista, Arlanda och Uppsala med kommunala transportmedel.
Lägenheten är 2 rok och 50kvm stor med balkong mot innergård (kvällssol). Såväl kök som toalett/dusch är mycket fräscha. Lägenheten är möblerad. I källaren finns fina tvättutrymmen där det är lätt att få tvättid. I källaren finns cykelförråd med direkt ingång från markplan. Under sommarsäsongen finns fina uteplatser på innegården och grillmöjligheter. Lägenheten ligger två trappor upp utan hiss.

Krav:
Jag är mycket mån om att min lägenhet hålls i fint skick och förutsätter att du/ni är det också. Du/ni är även rök-, barn- och djurfria, har stabil ekonomi eller borgenär som kan garantera att hyran blir betald. Du/ni har inga betalningsanmärkningar. Önskemål om en referens.

Depositionsavgift på en hyra. Denna betalas tillbaka vid utflyttning om alla betalningar inkommit som de ska, flyttstädningen är bra och ingen röklukt finns i lägenheten.

Maila en kort beskrivning av dig/er, jobb, hur boendesituationen ser ut i nuläget etc.
I priset ingår vatten, värme och el.
Fiberanslutning har just installerats, med möjlighet till bredband och Digital-TV (Comhem). (OBS. Det finns ingen tv i lägenheten.)
Kostnad: 9000 kr/månad
En månads uppsägningstid från båda parter.
Jag kommer endast att svara dig som uppfyller önskemålen i min annons.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vallentuna