Murkelvägen 71

Vallentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Murkelvägen 71, Vallentuna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

2 fina rum - Direkt tåg till Universitet/KTH
Från januari hyr vi ut två mysiga, moderna och ljusa rum med egen trädgårdsingång i en villa till en skötsam och rökfri kvinna eller par, helst studenter. Villan ligger 20 respektive 25 minuter till Universitetet och KTH med Roslagsbanan. Nära till Kragstalunds station i ett trevligt område nära natur. Ica finns 1km bort. Nära till Vallentuna Centrum (2,5 km) via buss, tåg eller cykel. Där finns affärer, nöje och gym. Eller ta Roslagsbanan in till Östra station.

Ett sovrum på 14 m2 och ett allrum med kökshörna på 15 m2. Rummen kommer vara fullt möblerade enligt överenskommelse med hyresgäst. Tillgång till eget badrum med dusch och toalett. Tillgång till delad tvätt/torkmaskin/diskmaskin och trädgård (med gasolgrill).Tv med Comhems basutbud och trådlöst internet ingår. Möjlighet till barnpassning finns eftersom villan delas varannan vecka med en familj bestående av en förälder och två barn på 5 och 8 år.

Uthyrningsperiod minst 6 månader (jan juni). Hyra för ensamboende är 5000:-/mån och för ett par 5500:-/mån inkl. el, vatten, värme och bredband. Dep. 5000:- eller 5500 kr.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vallentuna