Ringvägen 6, 18697Brottby

Vallentuna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ringvägen 6, 18697Brottby, Vallentuna


Hyra:

7900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Åretruntstandard fritidshus/villa uthyres
Ett fritidshus med åretruntboendestandard ska hyras ut omgående från september.
Huset har 3 sovrum med minst 4 bäddar, ett vardagsrum ihop med köksdel och matplats samt ett badrum. Stora sovrummet kan man ha en dubbelsäng och de andra 2 sovrummen finns 2 våningssängar fastbyggda i rummen. Badrummet (WC) och köket finns varm och kallvatten. Obs! Det finns en stuga på ca 13 kvm som går att använda som gäststuga men ej under vintern).
Det finns element samt varmluftspump för värme under vintertid. Huset har altan på öster och söder delvis med tak och delvis utan tak. Stor gräsyta runt huset som inte behöver skötas/klippas under vintermånaderna.
(Observera! Du/ni som vill där måste ha egen bil. Kommunalkommunikation finns ca. 10 kilometer från huset. Det finns minst 2 bilparkeringsplatser på tomten).
Boendet är väl anpassad för minst 2-4 personer som vill bo nära Stockholms city och ändå bo på landet. Området är väldigt ostört område med väldigt fin natur runt omkring. Det finns en sjö inom 500 meter och en golfbana inom 5 kilometer från boendet. Det tar 40 minuter till Stockholms Centrala delar med bil.
Huset är delvis möblerat men boenden kan ha lite av egna möbler enligt överenskommelse. Boendet hyrs ut per månad för 7 900 kr exkl. el, slamtömning och sophämtning (ca. Kostnad 1200 kr/månad beroende av elförbrukning). Obs! Denna månadshyra gäller för max 2 personer. Annat kan diskuteras.
(Om ni ringer så lämna meddelande med ert telefonnummer så ringer jag upp er eller e-posta ert intresse så tar jag kontakt med er).
Obs! Bil måste boenden ha för kommunikation.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vallentuna