Smidesvägen A

Vallentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smidesvägen A, Vallentuna


Antal rum:

2 RoK


Hyresvärdens beskrivning

Nu bygger Magnolia Bostad 157 nya lägenheter i Åby Ängar i Vallentuna som fördelas på 2 byggnader. Genom förvaltaren Riksbyggen erbjuder Magnolia Bostad en variation av lägenhetsstorlekar med fokus på yteffektiva ettor, tvåor och treor.
Här annonseras 51 stycken bostäder om 2 rum och kök. Lägenheterna är 35 - 52 kvm med en hyra från 7107 – 8917 kronor i månaden. Planritning, preliminärhyra och beräknat inflyttningsdatum för varje enskild lägenhet hittar du i listan nedan.
Om bostäderna
Lägenheterna har öppna planlösningar med bland annat 3-stavig ekparkettgolv. I köket är det inrett med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Köket är fullt utrustat med inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, integrerad spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Det är förberett för mikrovågsugn i väggskåp.
Badrummet är helkaklat med vitt och grått kakel/klinker. I badrummet finns det tvättställskommod, spegelskåp, draperistång vid dusch, handukstork med timer samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare).
Nästan alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer kostnader för varmvatten och el.
Kostnad för bredband och TV tillkommer med 250 kronor per månad.
Om fastigheten
Trapphusen är genomgående och alla boende har tillgång till den gemensamma gården som öppnar sig mot syd/sydväst med grönytor, grillplats samt lekplats. I entréerna som vetter mot gatan finns postfack och vid varje tamburdörr finns en tidningsklämma.
I Norra huset ligger kvarterets tvättstuga. Hyresgästerna kommer även att ha tillgång till cykelrum, barnvagnsrum rullstolsförvaring samt miljörum/källsortering. Taken förses med solceller för att minska fastigheternas miljöpåverkan. Kvarteret Tegelslagaren kommer att klassificeras som Miljöbyggnad Silver.
Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.
Parkering
Parkering sker i parkeringsgarage under gården samt på kvartersgatan. Det finns möjlighet till laddplatser för elbilar. Cykelplatser finns både på gården och invid entréerna mot gatan samt i två större cykelförråd i källaren.
Om området/kommunikationer
Området har goda allmänna kommunikationer. Till T-centralen är det cirka 40 minuters restid med Roslagsbanan och med buss som man tar från Tekniska högskolan. I Vallentuna centrum finns stort utbud av service såsom mataffärer, apotek, bank och restauranger.
Området Åby ängar ligger mellan Smidesvägen, Åbyholms gård och brandstationen. Vägutbyggnaden i området är klar och flera byggherrar är ingång med sina bostadsbyggnationer. En förskola med fyra avdelningar är under uppförande. Totalt ska åtta kvarter med bostadshus byggas med totalt cirka 650 bostäder.

Hyresvärdens krav för bostaden

Hyresvärden accepterar betalningsanmärkningar men inte oreglerade skulder.
Minsta årsinkomst: 260000
Max antal hushållsmedlemmar: 4
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.
Om bostad innehas kräver hyresvärden uppsagt hyreskontrakt. Försäljning av villa eller bostadsrätt skall vara påbörjad vid kontraktsteckning.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Hyresgästen förbinder sig att inte röka i bostaden och i husets allmänna utrymmen.
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst av tjänst från tillsvidareanställning, egen näringsverksamhet eller ålderspension.
Den sammanlagda bruttoinkomsten (inkomst före skatt) inklusive bidrag, ska uppgå till tre gånger årshyran för den aktuella lägenheten. Som inkomst räknas inkomst av eget arbete, inkomst av kapital, studiebidrag, bostadsbidrag, barnbidrag, underhållsbidrag, A-kassa eller motsvarande. Försörjningsstöd räknas inte som godtagbar inkomst.
Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Denna annons innehåller 51 st bostäder

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Vallentuna

Rapportera fel