Tvärvägen 14

Vallentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tvärvägen 14, Vallentuna


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

2 rums Lgh på 52 kvm uthyres fö längre period
Hej!

Jag ska hyra ut min nyköpta lägenhets tvåa på 51 kvadratmeter i Vallentuna centrum på grund av studier på annan ort och är ute efter någon/några som vill hyra lägenheten i 1 år med eventuell möjlighet till förlängning.

Lägenheten ligger högst upp i ett 3 våningars tegelhus från 50-talet och har ett vardagsrum och balkong som ligger i söderläge vilket ger mycket ljus och himmel. Köket och sovrummet vätter mot ett vackert grönområde med höga tallar utanför knuten. Då det är ett "funkishus" har lägenheten och huset en genuin känsla med många gamla inredningsdetaljer.

Tvättmaskin finns i lägenheten. Den hyrs ut omöblerad alternativt delvis möblerad. Just nu hålls väggarna på att målas vita därför har jag just nu inga bra och uppdaterade bilder att visa. Vid intresse kan jag snart maila/mms:a bilder eller ordna med en personlig visning.

Från lägenheten kommer man om man går till Vallentuna station på 6-7 minuter varifrån trevliga och lugna Roslagsbanan tar en till Tekniska högskolan på 30 minuter. Vallentuna är en växande småstad med flera kaféer och affärer, flera gym och friskvårdsanläggningar, ett stort nybyggt bibliotek och mycket grönområden.

Jag söker dig/er som är lugna och ordningsamma och kan visa upp papper på fast anställning, alternativt att ni studerar men kan visa upp papper på annan säker inkomst utöver CSN. Rökning inomhus är inte tillåtet. Jag kommer ta deposition för 2 månader. För att vi ska kunna skriva kontrakt behöver ni först bli godkända av styrelsen.

Hör av er vid intresse.

Vänlig hälsning,
Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vallentuna