Petersbergsvägen 62

Vänersborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Petersbergsvägen 62, Vänersborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Inneboende
Jag söker inneboende för en 2:a på 56 kvadrat i Vänersborg.

Om boendet:

Det är en tvåa.
Adressen är Petersbergsvägen 62, Vänersborg.
Hyra för rummet 3000kr/månad (en i förskott första månaden)
I hyran ingår förvaringsutrymme, tvättstuga, el, internet, varmvatten, förvaringsutrymme, spis, kyl och frys.
Officiell inflyttningsdag den 1:e September.

Tidigare boende i lägenheten var rökare så den håller på att renoveras (därför inga bilder tillgängliga) men det är en HSB lägenhet så allting kommer att vara nytt och fräscht. De ska tapetsera om, byta luckor till skåp m, m under Augusti. Hör av dig så ordnar vi en visning.
Det är den första inflyttningsdagen för mig med (Den 1: September) så det krävs en hyra i förskott av oss båda.
Rummet jag hyr ut är rymligt. Designen är tacksam så vi behöver inte inkräkta på den andres privata utrymme för att komma till gemensamma ytor som kök och badrum. Man stör inte varandra ofrivilligt och båda kan stänga om sig själva, så man får vara ifred när man vill det. Det finns en rymlig balkong där man får använda elgrill (du får låna min om du diskar efter dig). Området är ett lugnt pensionärsområde. Det går bra förbindelser i närheten. Närmaste busshållplats är ca 200m bort och det är väldigt enkelt att ta sig till Vänersborgs resecentrum (Tågstation) eller Trollhättan fort, så om du ämnar pendla till t.ex Göteborg för studier är lägenheten på rimligt avstånd.

Kort om mig:

Jag röker inte, dricker inte, festar sällan, är en lugn och skötsam person som har tänkt att bo i Vänersborg i CA ett år. Jag höll på att studera i kunskapsförbundet för att ta mig in i handelshögskolan i Göteborg, men tar ett års uppehåll för att arbeta. Jag håller mig för mig själv och är enkelt att bo med. Du kommer ofta att ha lägenheten för dig själv då jag är hos min flickvän i Göteborg.

Om dig: Du festar sällan, håller dämpad ljudnivå städar och diskar efter dig. Jag vill även se ett utdrag ur belastningsregistret (det kostar inget att beställa men se till att du INTE har öppnat kuvertet). Jag kommer också att kolla upp skulder och tidigare referenser. Du behöver alltså ett nummer till en hyresvärd du haft tidigare som du inte är släkt med. Det är okej om du är student men du måste ha någon form av inkomst. Var snäll och försök inte snacka bort det här eller ha som utgångspunkt att jag kommer kompromissa eller ha överseende. Jag har haft dåliga erfarenheter med inneboende som också verkade trevliga så det kommer aldrig att hända.

Jag hoppas att en lagom tråkig och stillsam person är intresserad.

Mvh, Michael Forslind.

Ps.
OBS! Rummer är omöblerat. OBS!
DS.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vänersborg