Ambjörnsvägen 2 51992 Kungsäter

Varberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ambjörnsvägen 2 51992 Kungsäter, Varberg


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Litet hus uthyres maj-nov, ev. årsskiftet
Jag tänkte försöka hyra ut mitt hus pga utlandsvistelse från maj - november, ev. till årsskiftet. Huset ligger i Kungsäter på en hörntomt på en lugn villagata. Huset är ca. 65 kvadrat med ett sovrum, en nyrenoverad toalett, kamin, uteplats och en stor trädgård. Huset har också en tvättstuga och en carport med plats för en bil. Huset är lagom för 1-2 personer.

Huset uthyres fullt möblerat och mina två goa katter kommer också att bo kvar i huset. Andra katter är inte okej att ha med i huset men rumsren, "ikke gnagande" hund kan ev, vara okej. Trädgården är i behov av lite arbete och det kommer att anläggas en gräsmatta under våren så man får vara beredd på att lite folk kommer att vara i trädgården och grejja lite :)

Jag vill helst få huset uthyrt under hela perioden då den största anledningen att jag hyr ut huset är att få bort min boendekostnad medans jag är bortrest. Men även folk som är intresserade av att bara hyra en viss period får gärna höra av sig, bättre att få det uthyrt lite än inget alls :)

Kungsäter är för övrigt en fin by med många sjöar och härlig natur. Det är 3,5 mil till Varberg och 2,7 mil till Ullared.

Tveka inte att höra av er om ni är intresserade!
Hyra diskuteras vid intresse.

Med vänlig hälsning Amanda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Varberg