Granvägen 10

Varberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Varbergs Bostads AB
Adress: Granvägen 10, Varberg
Hyrdes ut: 2018-01-01


Hyra:

3528 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Genomgående lägenhet med en inglasad balkong i västerläge. Med hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (enligt erbjudandelista) väljer du själv om renovering skall ske i lägenheten. Området:

Brunnsberg är ett bostadsområde med närhet till både centrum och vackra naturområden. Med en promenad på drygt 1 km är du nere på stan, men det går även bussar som passerar regelbundet. Brunnsberg är ett av Varbergs Bostads äldsta bestånd där femtiotalscharmen har bevarats i kombination med modern standard. Det populära skogsområdet som benämns som ”Svarta havet” ligger alldeles i närheten och där finns möjligheter till härliga promenader. Brunnsberg är ett utmärkt val både för den som uppskattar närheten till Varbergs stadskärna och den som värdesätter en promenad i skog och mark.

I Brunnsberg har Varbergs Bostad totalt 390 lägenheter. Husen består av sex byggnader och åtskilliga lägenheter har fantastisk utsikt över havet. Lägenheterna har stora fönster vilket bidrar till härligt ljus i rummen och det finns även trivsamma takvåningar med sluttande tak. I stort sett alla lägenheter har förmånen med balkong, vilket givetvis är väldigt uppskattat.

Fritid och motion
I och med Brunnsbergs förmånliga läge, med närhet till både centrum och naturområden, finns oändligt med möjligheter för olika typer av aktiviteter. På Stenåsa finns till exempel trivsellokalen Valhall med bland annat en bastu som hyresgästerna har tillgång till. Förutom skogsslingorna vid ”Svarta havet” ligger Friskis & Svettis träningslokaler alldeles i närheten för den som hellre tränar på gym. Det finns dessutom fotbollsföreningar och en inomhushall för tennis och boule på bekvämt gångavstånd.

Förskola/skolor
I Brunnsberg finns det både F-9-skolor, förskolor samt en gymnasieskola i närheten.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Varberg