Hulegårdsstigen 7

Varberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hulegårdsstigen 7, Varberg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

70 m2 övervåning i villa uthyres från 1a nov
Uthyres i Derome.

Övervåning på ca 70 m2, uthyres delvis möblerad eller omöblerad. Boytan består av ett stort sovrum samt stort vardagsrum med nyrenoverat badrum och trappan ned där det också är uppsatt en dörr, för att ge kommande hyresgäst ett privat boende. Här finns även balkong.
Kök och tvättstuga finns på nedervåning, som delas med hyresvärd. Huset ligger på en 1000 m2 stor tomt, som givetvis får användas. Här finns även en stor hundgård, så hundar är varmt välkomna, så länge de kommer överens med min tik, som jag har delad vårdnad om. Dock inga katter pga allergi.

I hyran ingår vatten, hemförsäkring, internet (fiber kommer nu under hösten), viasat och avfall. Förbrukningselen delar vi på när den kommer, varannan månad. Ca 400 kr i månaden i snitt/person.

Tågstation ligger enbart 200 meter från huset, där pendeln mellan Varberg-Borås går flera ggr om dagen. Finns även busshållplatser inom 200-300 m samt ICA butik, pizzeria och bensinstation inom 3-4 minuters gångväg. Här finns givetvis parkering för egen bil också.

Jag är en 33-årig kille som jobbar på Södra, som sågverksoperatör. Går fem-skift, vilket innebär väldigt oregelbundna arbetstider. Är nyseparerad från min sambo som nu ska flytta ut. Är framåt, social, öppen och har haft inneboende tidigare med lyckat resultat. Viktigaste är att vi respekterar varann och hjälps åt med ordning å reda, främst i kök och tvättstuga, som vi delar.

Hör av er på mail om ni är intresserade. Jag kommer ta en månadshyra i deposition vid inflytt, som givetvis återfås den dagen man lämnar våningen, och den är i minst samma skick som vid inflyttsdagen. Kontrakt kommer att skrivas för båda parters skull.

Mvh
Tomas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Varberg