Krabbes Väg B

Varberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Krabbes Väg B, Varberg
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

5951 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Genomgående lägenhetmed 2 entrédörrar och två hallar. Här finns både ett badrum och en toalett ilägenheten. Det finns en klädkammare. Balkongen ligger i söderläge. Medhyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (enligt erbjudandelista) väljer du själv om renovering skall ske ilägenheten.


Området:

En gemensam nämnare för Varbergs Bostads centralt belägna lägenheter är att samtliga ligger på gångavstånd från såväl centralstation, sjukhus och stadens shopping- och nöjesstråk. Närheten till havet är påtaglig och den vackra strandpromenaden ligger bara några få minuter från centrum. Det finns många fördelar och bekvämligheter med att bo centralt och det passar såväl det äldre paret som barnfamiljen. Våra centrala lägenheter är utplacerade antingen i centrum, på söder eller på öster.

Fritid och motion
Tack vare det centrala läget finns åtskilliga möjligheter till motion. Det finns bland annat en motionsslinga längs havet med fantastisk utsikt. För den som hellre tränar inomhus finns även ett stort utbud av träningsanläggningar, både för gym-och idrottsaktiviteter.

Förskola/skola
I centrala Varberg finns både förskolor, F-9-skolor samt gymnasium i närheten.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Varberg

Rapportera fel