Lilla Drottninggatan 11

Varberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Varbergs Bostads AB
Adress: Lilla Drottninggatan 11, Varberg
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

8904 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Våra hus på Lilla Drottninggatan är något utöver det vanliga. Här får du komplett tillgänglighet och alla bekvämligheter finns på plats redan från början. Samtliga lägenheter karakteriseras av ett modernt formspråk, vackra naturmaterial och hög standard. Inredningen är vald med omsorg och alla rum har ljusa trägolv och väggar. Köket är fullutrustat med stilrena luckor och rostfria vitvaror. Det helkaklade badrummet är försett med tvättmaskin och torktumlare av hög klass – allt för att göra din vardag lite enklare. Till lägenheten hör också en inglasad balkong som standard, som ligger i söderläge. Nuvarande hyresgäst har hund i lägenheten. Med hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (enligt erbjudandelista) väljer du själv om renovering skall ske i lägenheten.
 
Närområdet:Detta välbelägna, attraktiva område är perfekt för dig som vill få ut lite mer av livet. Här bor du med stadens hela utbud precis utanför dörren. Havet är på bekvämt promenadavstånd. Här kan du bada, surfa eller bara njuta. Strandpromenaden och Varbergs fästning är populär mötesplats för alla åldrar. För den kulturintresserade ligger biblioteket, teatern och Folkets Hus precis runt hörnet. Närheten till stövområdet i Brunnsbergsskogen bidrar också till Lilla Drottninggatans attraktionskraft. Till fördelarna hör också sådana praktiska saker som närheten till shopping, förskola och skola. Dessutom finns goda kommunikationer åt alla håll, med såväl cykel som buss, bil och tåg. Den närmast omgivande innergården förses med grillplats, sittbänkar och planteringar där du och dina grannar får en härlig, grön oas att mötas och umgås i.
Området:Gemensamt för alla våra bostäder i Centrum är att de ligger på gångavstånd till järnvägsstation, busshållplatser, läkarstationer, apotek samt stadens hela shopping- och nöjesstråk. En av de mest frekventerade platserna i Varberg, jämte torget med "klutahandel" och mer, är Strandpromenaden som du kan följa från Fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet . Längs vägen passerar du då naturanläggningar för nakenbad, för såväl damer som herrar. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma SPA-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus. Här finns även möjlighet att besöka Societetsparken där det sommartid bjuds på underhållning av allehanda slag. Varberg har många fördelar. Det är en charmig stad med närhet till storstäder som Göteborg, Malmö och Köpenhamn. De goda järnvägsförbindelserna och dagliga färjeavgångarna till Grenå gör att Varberg känns som en enkel väg till kontinenten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Varberg