Marbovägen A

Varberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marbovägen A, Varberg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Välplanerat vinterbonat hus i Södra Näs
Det perfekta fritidshuset för dig som vill njuta av livet. Promenadavstånd till den vackraste sandstranden, det glittrande havet och en natur utöver det vanliga. Trivsam bostad med fantastisk trädgård.

Vi hyr ut vår sommarbostad från den 28 december fram till juni 2019. Det finns fiber, larm, parkering för två bilar samt gäststuga. Stugan är byggd 1992. Nya fräscha möbler i flera av rummen. Möjlighet finns att fortsätta hyra efter sommaren.

Öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Det finns två sovrum, plus gäststugan. Ena sovrummet har två 90 sängar medan det stora sovrummet har en 160 säng. Köket är utrustat med stor kyl, diskmaskin, mikro, spis, frys och tvättmaskin.

Huset har en 857 kvm stor trädgård. Det finns gott om växter, blommor och träd. Om du har ett trädgårdsintresse är det ett plus då vi gärna ser att du håller ordning och sköter trädgården. Flera olika trädgårdsrum som gör att du kan följa solen hela dagen eller vila i skuggan. Grillplats finns. Trädgården är inhägnad, så perfekt för hund.

Ca 250 meter till havet med fantastiska promenadstråk. Nära till köpcentrum, centrala Varberg och påfart till motorväg.

Hyra är 10 000 kr/månad. Tillkommer gör el (används för uppvärmning) vatten/avlopp, fiber (10/10 mbit 199 kr/månad eller 100/10 mbit 249 kr/mån) och larm (339kr/mån).

Deposition 2 månaders hyra. Referenser krävs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Varberg

Rapportera fel