Norrgatan 10

Varberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norrgatan 10, Varberg


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

97 m2


Beskrivning

Perfekt studentboende i centralt kollektiv
Rum 1: tillgängligt från 15 augusti
Rum 2: tillgängligt från 18 augusti

Vi är tre tjejer som idag delar Varbergs mest centrala och mysiga kollektiv. Två minuters promenad till allt du kan behöva såsom Campus, Ica, stationen, affärer, restauranger och klubbar.
Då två av tjejerna flyttar ifrån Varberg i augusti blir två av rummen nu lediga och jag letar därför efter två nya studenter som vill flytta in.

Lägenheten är en stor och ljus 5:a på andra våningen med tre sovrum, kök, vardagsrum, allrum, klädkammare och två toaletter. Flertalet av de andra lägenheterna i huset tillhör företag vilket gör det svårt att störa någon annan, eller att bli störd. Det gör det också superlätt att få tvättider. Tillgång till en fantastisk takterass och stort förråd i källaren.

Hyran ligger på 4000kr per månad och då ingår både el och bredband som vi delar på kostnaden för. (Hyra 3700kr/mån, bredband 157kr/mån, el ca 120kr/mån)

Rummen är tillgängliga från 15/8 respektive 18/8. Gemensamma utrymmen i lägenheten är möblerade och fullt utrustade, sovrummen är dock omöblerade men det kan självklart lösas om någon flyttar långt och har svårt att ta med sig möbler.

Jag har själv bott i kollektivet sen jag flyttade till Varberg i september 2016 och som student tycker jag det har varit helt perfekt. Att dela med andra studenter gör det lätt att komma in i studentlivet och hitta nya vänner utanför mer än klassen. Här bor vi tillsammans snarare än med varandra och hjälps åt med härlig och öppen stämning.

Jag söker främst tjejer men killar är såklart också välkomna att höra av sig vid intresse.

Låter detta som något för dig? Skicka mig ett mail med lite mer information om dig själv så bokar vi in ett skypesamtal eller hörs av på annat vis.

//Jini Christoffersson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Varberg