Skånegatan

Varberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skånegatan, Varberg
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

5344 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Genomgående lägenhet i radhusmodell med eget uteförrådi samband med entrén, samt en klädkammare i lägenheten. Här finns även enuteplats i västerläge, som hyresgästen sköter om själv. Med hyresgäststyrtlägenhetsunderhåll (enligt erbjudandelista) väljer du själv om renovering skallske i lägenheten.

Området:

Håsten är ett av Varbergs mera idylliska områden, nästan en småstad, en stad i staden, där inget höghus skymmer himlen.

Håsten har ett eget centrum, Håstens Torg, runtvilket husen fördelar sig på trivsamma och småskaliga kvarter med storaträdgårdar och gott om lekytor för barnen. Bostadsområdet Håsten är välkomnandemed vacker utemiljö och genomgående ljus färgsättning på villor ochfastigheter. Kring torget och i centrum hittar du ett tilltalande och varieratserviceutbud. Många gånger tillräckligt för att inte behöva ”åka in till stan”,även om Varbergs centrum inte är långt borta.

Att bo på Västgötagatan på Håsten innebär att dufaktiskt har nära till allt som vårt vackra och på alla sätt attraktiva Varberghar att bjuda på. Västgötagatan är en del av Håsten, som är en del av Varberg, som är en dynamisk kommun med visionen ”Västkustens kreativa mittpunkt”. Detgeografiska läget gör Västgötagatan till en del av något riktigt stort.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Varberg

Rapportera fel