Studentvägen 5

Varberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Varbergs Bostads AB
Adress: Studentvägen 5, Varberg
Hyrdes ut: 2014-11-01


Hyra:

4307 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Genomgående lägenhet i markplan med uteplats och inglasad balkongdel åt sydväst. Med hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (enligt erbjudandelista) väljer du själv om renovering skall ske i lägenheten.
Trappuppgången:En välplanerad trea på andra våning med balkong i västerläge. Tillvalskostnad för spishäll tillkommer med 15:-/mån. Med hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (enligt erbjudandelista) väljer du själv om renovering skall ske i lägenheten.
Området:Ett trivsamt och väl etablerat bostadsområde med 872 lägenheter. Här bor du i låghus, som högst på tredje våningen. Husen är byggda i vit Mexisten med två eller tre våningar, en del med och andra utan källare. I stort sett alla lägenheter har balkong, många inglasade. De som bor i markplanet har en fin uteplats. Ute på gården är det alltid nära till lekplatsen, som ofta ligger lummigt inbäddad bland träd och planteringar. För områdets hyresgäster finns en välutrustad gemensamhetsanläggning med bl a motionshall och bastu. Alldeles i närheten av bostadsområdet finns på ena sidan Påskbergsskogen med en fantastisk mångfald av framför allt lövträd. På andra sidan har du närheten till havet och Apelviken med en härlig strand för sol och bad bland sanddynor och klitter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Varberg