Älgstigen 14F

Värmdö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älgstigen 14F, Värmdö

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Villa på Värmdö uthyres v. 28 & 29
Mörtnäs ligger strax efter Gustavsberg och är ett av de populärare områdena på Värmdö. Här bor du i ett nybyggt modernt hus i ett lugnt område nära havet vid Västerviken, Mörtnäsviken och Grisslingefjärden.

På Värmdö finns det mycket härligt att förgylla semestern med! Populära Grisslinge havsbad med härlig sandstrand ligger bara några minuters promenad från huset. Där finns även bageri/konditori och restaurang direkt vid stranden. Det är precis lika nära att promenera till Värmdö köpcenter där du hittar välsorterade mataffärer, klädaffärer, restauranger och inredningsbutiker.

Du kan enkelt ta bilen eller bussen till Stavsnäs (tar 20 min) och sedan hoppa på någon av skärgårdsbåtarna ut till Sandhamn eller annan närliggande skärgårdsö. En perfekt dagsutflykt!

Ta annars en sväng med bilen till Gustavsberg, Siggesta gård eller Waxholm. Att bara strosa runt i Mörtnäs natursköna omgivningar med fina promenadvägar och vandringsleder är också härligt. För den matintresserade finns det flera fina skärgårdskrogar i närheten som är väl värda ett besök.

Huset omges av en stor gräsmatta och har en fin altan med matplats, loungehörna och solstolar. Det finns även grill, löpband och öppen spis.

Avstånd till Stockholm:
Med bil (25 km tar ca 20 min.)
Med buss (tar ca 20 min. till Slussen/Stockholm)

Uthyrningsperiod: V.28 och v.29
Antal rum: 3 sovrum, 2 vardagsrum, 2 badrum, tvättstuga
Antal bäddar: 7 st.
Pris: 15 000:-/vecka
Obligatorisk städning 600: tillkommer

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö