Betsedevägen 45

Värmdö
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Betsedevägen 45, Värmdö


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

168 m2


Beskrivning

Arkitektritad villa i natursköna Betsede
Rymlig arkitektritad villa på 168 kvm boa och 30 kvm bia, fördelat på 6 rum och kök belägen i unik skärgårdsmiljö på Värmdö i natursköna Betsede.

Huset är byggt i tilltalande planlösning i flera halvplan, charmiga prång och vacker utsikt. Tre sovrum, två helkaklade badrum och ett stort lekrum högst upp i huset som kan användas som sovrum eller TV-rum. Huset har ett stort uterum i sydläge med möjlighet till uppvärmning året om. I vardagsrummet finns en braskamin och i anslutning till köket ytterligare en kamin. Det moderna köket passar den matlagningsintresserade och är utrustat med Gaggenau gas/elspis, ångugn och fritös samt rymlig vinkyl. Separat matkällare.

Bergvärme installerades 2010 och huset har genomgående golvvärme. Låga uppvärmningskostnader. Nyinstallerad öppen fiber. Den stora lummiga och uppvuxna tomten om 10 000 m2 med stora ängsytor och en stor gräsmatta är idealisk för barnfamiljen och har en lekstuga, gungor, blåbärsskog, växthus, köksträdgård och redskapsbod. Carport med plats för två bilar. Tillgång till båtplats med segelbåtsdjup vid områdets brygga.

I Betsede finns på nära gångavstånd två badplatser i en havsvik, vacker promenadstig vid vattnet och en allmän badplats i insjön Ösbyträsk. Nära till natur och rekreation, Ösbyträsk naturreservat, Värmdöleden och Ösbyrundan. Ca 3 km till sportanläggningar, skola/förskola, Gustavsbergs centrum och motorvägsbussar till Slussen. Pendlingstid till Slussen ca 35-40 minuter.

Uthyres from 1 maj 2016 i två år för 18000 kr/mån (kallhyra).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö