Ellabergsvägen

Värmdö
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ellabergsvägen, Värmdö
Hyrdes ut: 2022-04-29
RumAntal rum:

8 RoK

BoytaBoyta:

230 m2

Beskrivning

Lediga veckor: v26 (resten av sommaren är fullbokad) och från v37.

Stor härlig sjötomt i söderläge på Värmdö (Västra Skägga, 45 min från Stockholm) med fantastisk sjöutsikt och en strandlinje på ca 100 m. Det är två hus, en huvudbyggnad samt gästhus, som båda ligger 30 meter från vattnet, där den egna bryggan finns. Där kan man ta ekan och ro till någon av de närliggande små öarna eller så kan man sitta i en hängstol på en av terrasserna och njuta av den makalöst vackra utsikten.

Gå gärna in på hemsidan: www.varmdoskagga.wix.com/smultronstalle

Huvudbyggnad är 190 kvm och gästhuset är 40 kvm. Man kan hyra endast huvudbyggnaden som passar en el två familjer (8 bäddar) eller så hyr man även gästhuset (5 bäddar). Båda husen är vackert inredda med en blandning av klassisk stil och nytt.

Huvudbyggnaden har fyra sovrum, två badrum, två vardagsrum, öppen spis mm. WIFI finns. Gäststugan har två rum, kök och badrum (med vattentoalett). Båda husen är fullt utrustade. Husen har stora terrasser med vidsträckt utsikt. Det finns bekväma loungemöbler, solsängar och matbord.

Tomten har en stor gräsmatta som är gjord för lek med bl.a. en studsmatta och gungställning. Det finns även en mindre sandstrand i viken (två minuters promenad) där det är långgrunt.

Om man vill göra utflyktsmål bilvägen finns det många trevliga platser såsom Fredriksborg, Vaxholm (bilfärja), Siggesta Gård mm. Matvaruaffärer och köpcentra finns i Hemmesta, Mölnvik eller Gustavsberg. Vill man åka ut i skärgården kan man ta Vaxholmsbåten från Skägga Udd (promenadavstånd). För golfare är det inte långt till Norrova golf eller Värmdö golfklubb. För den som gillar att promenera i skogen eller cykla på skogsvägar finns det inga begränsningar.

För den som vill njuta av lugnet och stillheten på ett unikt sjöställe - då är detta platsen.

Priser:
Högsäsong (juni-augusti):
28.000kr/vecka för stora huset - 7.000kr/vecka för gästhuset

Mellansäsong (maj & sep):
23.000kr/vecka för stora huset - 5.000kr/vecka för gästhuset

Lågsäsong (okt-april):
20.000kr/vecka för stora huset - 5.000kr/vecka för gästhuset

Helgpris för stora huset 12.000kr (to 16.00 till sö 12.00) gäller september tom maj (juni-aug hyr vi endast ut veckovis).

Jul, Nyår och Påsk räknas som högsäsong.

I hyran ingår:
El, vatten, wifi, linne, handdukar (för inomhusbruk), bastu, studsmatta, gungor, eka & flytvästar, två cyklar & hjälmar, två kajaker.

Städning & tvättning tillkommer med 2.000 kr för huvudbyggnaden och 900 kr för gästhuset.

Hälsningar
Seppo & Camilla

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö

Rapportera fel