Grindstugärde

Värmdö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grindstugärde, Värmdö


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

122 m2


Beskrivning

Funkishus i Gustavsberg
Ett mycket fint funkis radhus i de gamla brukskvarteren i Gustavsberg på Värdmö uthyrs från 15 november 2016. Huset ligger i en länga av tre radhus med en vacker bakgård där du kan odla dina egna grönsaker. Det finns ett plommon och ett äppleträd. Huset består av ett övre plan med två sovrum, kök, matsal/vardagsrum och ett fint badrum med tvättmaskin samt ett nedre plan på källarnivå där det finns värmde och inbyggda väggar. Nedre plan kan användas som TV rum eller sovrum. Totalt är huset på 122 kvm, varav under plan är 59 kvm.

Huset ligger 5 minuters promenad till bussar mot Slussen dit du tar dig på ca 35 minuter. Du har natur och hav in på knuten men ändå nära till city. Här kommer du att trivas.

Huset hyrs ut ommöblerad och i mycket gott skick. Du har tillgång till ett förråd och parkering. Disk- och tvättmaskin finns i huset.

Månadshyran inkluderar vatten, avlopp, sophämtning och värme. Öppet Telia fibernät är indraget så du kan beställa wifi från vilket företag som passar dig. Det ingår även parkeringsplats (utomhus). Depositionen är 1.5 månaders hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö