Lövsalsvägen 20

Värmdö
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövsalsvägen 20, Värmdö


Hyra:

9750 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Charmigt hus i skärgården, 350m till SL-buss
Riktigt charmigt hus ute på Vindö med vacker skogstomt, flera underbara uteplatser och ett top-renoverat, fullutrustad, mindre hus. Endast hundra meter bort ligger en vacker sjö med bad från klippa, strand eller brygga. Ett ställe att njuta på. Totalt 6 rum (66 + 40 m2).

För detaljerad beskrivning och +20 bilder se: https://www.airbnb.se/rooms/3555482

OBS - huset uthyres under 2016 från 1 januari till 15 juni samt från 15 augusti till 31 december med möjlighet till förlängning.

Priset gäller för 4 boende. Kostnader för el och slamtömning etc tillkommer.

Härligt boende i Stockholms skärgård, endast 45 min från stan. Huset är beläget endast ca hundra meter från en vacker badsjö som erbjuder bad från klippor, liten barnvänlig strand eller brygga.

Stora huset på 66 kvm har praktiskt fullutrustat kök, vardagsrum med öppen planlösning till matplats och stora fönster åt båda hållen. I anslutning till köket finns två mindre sovrum. Det ena har en 90-säng och det andra har en 90-säng plus en mindre barnsäng. Nedervåningen rymmer också ett duschrum samt en toalett med tvättmaskin och torktumlare. Den vackra trappan leder upp till ett mysigt "master bedroom" under snedtaken.

Lilla huset på 40 kvm är top-renoverat med fullutrustat litet kök, matplats, familjesäng och bäddsoffa. Huset har också ett bad/dusch/bastu-rum med golvvärme, spotlights i taket och flera fönster. Huset har panoramadörrar vilket ger ett vackert ljusinsläpp och som leder ut till en generös möblerad veranda.

Huset ligger i samfälligheten Lövängen bestående av ca 25 hus och som sköter om en liten fotbollsplan, ett litet "nakenbad" på klipporna, en liten barnvänlig sandstrand med "kommunala" leksaker samt en badbrygga och badflotte. En simtur bort ligger de spännande hoppklipporna där de djärva kan hoppa från upp till 7(?) meter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö