Petuniastigen 1C

Värmdö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Petuniastigen 1C, Värmdö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres till (helst) kvinnlig student
Omöblerat rum i 3a uthyres till kvinnlig student för 3500:- /månad. I priset ingår gratis wifi, 2 garderober i rummet, 32-tums tv (om så önskas), tillgång till tvättmaskin och såklart resten utav lägenheten. Lägenheten är nyproducerad, med en extremt stor terass med sol under hela dagen, placerad i Mörtnäs på Värmdö. Busshållsplats 4 min ifrån och med snabbuss tar det ungefär 25 min till Slussen.

Jag vill gärna att du som hyr rummet är lugn, ordningsam och inte allergisk mot katt.

Jag som hyr ut lägenheten heter Jeanette och är 29-år, jobbar heltid på en ICA butik inne i stan och är bara hemma sen eftermiddag och varannan helg. Anledningen till att jag hyr ut ett rum är pga separation och då hyran ligger på 11000:- så har jag inte råd med den helt själv.

Än så länge låter det nog som en bra deal men anledningen till att jag helst vill hyra ut till en kvinna är för att min son på 3 år bor hemma med mig på heltid och även om jag känner att det inte är optimalt för hans skull att ha en inneboende så får det bli en nödlösning då det är väldigt svårt att få en ny lägenhet i Stockholm nu.

Uthyres minst 6 månader med 2 månaders uppsägningstid.

Om någon kille känner sig orättvist behandlad och tycker att han visst skulle vilja hyra rummet så får han självklart också höra av sig.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö