Ramsdalsvägen 37

Värmdö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ramsdalsvägen 37, Värmdö


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Stor Villa med härlig havsutsikt
Uthyres minst 6 mån.
Kallhyra 20 000 per månad.
Delvis möblerad.

På stor (4985m²) lättskött tomt med fridfullt skärgårdsläge hittar ni denna rymliga villa med härlig havsutsikt. Både busshållplats och badplats hittar ni på bekvämt avstånd några hundra meter från fastigheten medan vacker skärgårdsnatur finns direkt runt husknuten.

Välkommen till Ramsdalsvägen 37 och denna rymliga villa på totalt 261 kvm i ett plan med suterrängvåning. I nedre planet hittar ni två rejäla sovrum, badrum och bra förvaring. Här finns även en rymlig tvättstuga, groventré och garage. I pannrummet är bergvärmen installerad för att bidra till låga driftskostnader. En trappa upp finns ett stort, ljust och trivsamt allrum med mysig murad spis och utgång till den inglasade altanen. Köket är även det väl tilltaget med bra arbetsytor och praktisk förvaring. Köket rymmer utan problem ett stort matbord där hela familjen får plats. Även på övre plan finns ett badrum, detta med tillhörande bastu! Här finns även tre sovrum, det största öppet mot nock och med egen klädkammare. Från köket, hallen och sovrummet nås altanen som sträcker runt tre sidor av huset. Från flera av rummen och från stor del av altanen har man vacker havsutsikt.

Flera bilar får lätt plats på parkeringen och för extra förvaring finns en stor Friggebod. Området är lugnt och fridfullt med härlig skärgårdsnatur direkt runt husknuten. Till närmsta bad är det ca 300m och till busshållplatsen ca 100m. Slussen nås på ca 40 min med bil och 60 min med buss.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö