Sandhamnshöjden

Värmdö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandhamnshöjden, Värmdö
Hyrdes ut: 2016-09-01

Hyra:

7667 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

66 m2


Hyresvärdens beskrivning

Sandhamn
Skärgårdsön Sandhamn med sitt fantastiska läge är en omtyckt vistelseort som är levande året om. På ön erbjuds en bredd av upplevelser. Här finns möjligheten att ta del av naturen och de fina sandstränderna, likväl som tillgång till service av restauranger, affärer samt ett gott utbud av kultur och nöjen. Allt inom promenadavstånd!
Året runt trafikeras Sandhamn med båtar från Stavsnäs och under sommarhalvåret nås ön även med båtar direkt från Stockholm och Vaxholm. Läs mer om Waxholmsbolagets trafik och alla deras tidtabeller på deras hemsida www.waxholmsbolaget.se. Under vår, sommar och höst går det dessutom reguljära turer direkt från Stockholm City till Sandhamn. Cinderella avgår från Strandvägen.
I Sandhamn finns en förskola som har ett nära samarbete med Runmarö förskola till vilken man förlägger verksamheten en dag i veckan. I Sandhamn är dessutom en av Värmdös fem skärgårdsskolor belägen. För tillfället finns det inga barn som går i skolan, dock så har kommunen fattat ett politiskt beslut om att inga av dessa ska stängas. Skolan är därmed ”vilande” och återupptas om behov uppstår. Närmsta grundskolor finns på Runmarö eller Djurö och elever från Sandhamn erbjuds skolskjuts med båt av kommunen.
Hyran avser kallhyra. Kostnad för uppvärmning, el och varmvatten tillkommer. Inflyttningen är omgående.
Bostaden visas endast på ritning innan inflytt. Förråd finns, vinden är oinredd och inte tilll för något annat än service.
OBS! Hyresrätt med begränsningar i avtalet. Bostäderna förmedlas med begränsningar i besittnings- och bytesrätten. För denna bostad behåller du din kötid hos bostadsförmedlingen

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 280000
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.
Hyresvärden kommer att kräva anställningsintyg med inkomstuppgifter och de tre senaste lönespecifikationerna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
Hyresvärden accepterar inga oreglerade skulder. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.
Du ska bo stadigvarande i bostaden på Sandhamn, vilket innebär att det är ett krav att du är folkbokförd på adressen. Bostaden är inte avsedd för fritidsboende och din sysselsättning behöver ligga på rimligt avstånd för daglig pendling till och från Sandhamn. Värmdö Kommun godkänner normalt inte dubbelt boende

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö