Sandhamnshöjden

Värmdö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandhamnshöjden, Värmdö
Hyrdes ut: 2016-10-01

Hyra:

5277 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Hyresvärdens beskrivning

Om kontraktet
Hyresrätt med begränsningar i avtalet. Bostaden förmedlas med begränsningar i besittnings- och bytesrätten.
För denna bostad behåller du din kötid hos bostadsförmedlingen.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 2014.
Lägenheten har egen värmepump.
Om hyran
Hyran avser kallhyra, kostnad för vatten, el, värme samt varmvatten tillkommer.
Förmedlingsinformation
Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Titta på exempelritningen och exempelbilderna som finns i annonsen för att hjälpa dig bestämma om du är intresserad att flytta in utan visning.
Har vi rätt mobilnummer till dig? Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Om området
Skärgårdsön Sandhamn med sitt fantastiska läge är en omtyckt vistelseort som är levande året om. På ön erbjuds en bredd av upplevelser. Här finns möjligheten att ta del av naturen och de fina sandstränderna, likväl som tillgång till service av restauranger, affärer samt ett gott utbud av kultur och nöjen. Allt inom promenadavstånd!
I Sandhamn finns en förskola som har ett nära samarbete med Runmarö förskola till vilken man förlägger verksamheten en dag i veckan. I Sandhamn är dessutom en av Värmdös fem skärgårdsskolor belägen. För tillfället finns det inga barn som går i skolan, dock så har kommunen fattat ett politiskt beslut om att inga av dessa ska stängas. Skolan är därmed ”vilande” och återupptas om behov uppstår. Närmsta grundskolor finns på Runmarö eller Djurö och elever från Sandhamn erbjuds skolskjuts med båt av kommunen.
Kommunikationer
Året runt trafikeras Sandhamn med båtar från Stavsnäs och under sommarhalvåret nås ön även med båtar direkt från Stockholm och Vaxholm. Läs mer om Waxholmsbolagets trafik och alla deras tidtabeller på deras hemsida www.waxholmsbolaget.se. Under vår, sommar och höst går det dessutom reguljära turer direkt från Stockholm City till Sandhamn. Cinderella avgår från Strandvägen.

Hyresvärdens krav för bostaden

Du ska bo stadigvarande i bostaden på Sandhamn, vilket innebär att det är ett krav att du är folkbokförd på adressen. Bostaden är inte avsedd för fritidsboende och din sysselsättning behöver ligga på rimligt avstånd för daglig pendling till och från Sandhamn. Värmdö kommun godkänner normalt inte dubbelt boende
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag eller studiemedel.
Hyresvärden accepterar inga oreglerade skulder. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.
Hyresvärden kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg samt de tre senaste lönebeskeden. Ha intygen i beredskap om du accepterar lägenheten.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö