Winges Väg 3

Värmdö
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Winges Väg 3, Värmdö
Hyrdes ut: 2016-04-29


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

139 m2


Beskrivning

------------------
VILLAN
------------------

En fullt möblerad tvåplansvilla med sex rum hyrs ut i Värmdö. Villan hyrs helst ut till en familj, men kan tänkas hyras ut till två personer som får bo i varsin våning. Hyresgästerna får då tillgång till egna nycklar.

De eventuella hyresgästerna får då tillgång till varsin våning där egen terrass, trädgård med fruktträd, badrum och toalett finns att tillgå. Utöver det finns det även tillgång till tvättstuga och parkering.

Köket är fullt utrustat med goda förvaringsutrymmen och diskmaskin. Flera garderober finns att tillgå och stora fönster med mycket ljusinsläpp.

Bilderna som finns i annonsen är dessvärre fotade under vintertid, men föreställ er hur det ser ut under sommarhalvåret på Skärgården!

-----------------
KOMMUNIKATIONER
-----------------

Tio minuters gångavstånd till närmsta buss som tar dig in till stan på c:a 30 minuter. Med bil tar det c:a 20 min in till stan.

-------------------------
BOSTADS- OCH NATUROMRÅDET
-------------------------

Värmdö-området är en del av Stockholms skärgård, men med närhet in till storstaden. Här ute finner man fina strövområden med naturen in på knuten. Stora tomter och nära ner till havsvikar, badplatser och häststall.

Det finns ett komplett köpcentrum där bl.a. matbutiker såsom ICA MAXI och Willys finns att tillgå samt alla möjliga klädbutiker och restauranger/caféer.

Villan är belägen i Fågelbro Golf & Country Club som är unikt, inte bara för de som spelar golf. Det stora utbudet av aktiviteter vid sidan om golfen, gör att Fågelbro är en klubb som tillfredsställer många inriktningar av fritidsintressen.

I Värmdö finns flera motions- och vandringsleder i naturområden och 44 naturreservat. Här finns även rast- och grillplatser.

------------------
UTHYRNINGSVILLKOR
------------------

Villan hyrs initialt ut tre månader i taget av säkerhetsskäl, men det finns mycket goda möjligheter till förlängning. Anledningen till det är att jag arbetar utomlands och har tillgång till boende på annat håll när jag väl är i Sverige.

Hyreskostnaden går att diskuteras. Det viktigaste för mig är att villan hyrs ut till skötsamma individer som kommer att ta hand om villan som om den vore sin egen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Värmdö