Agnegatan 15

Västerås
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Agnegatan 15, Västerås


Hyra:

3850 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Inneboende sökes - 5 min till centrum
Inflytt: Från och med 16 Oktober 2016, enbart manliga sökande.

VEM ÄR JAG?
Johan, 30 år. Arbetar på heltid med mitt eget filmproduktionsbolag. Tänker mig att det både är bra med lägre kostnader men också ha nån att hänga med på kvällar/helger. Brukar beskriva mig själv med ord: Hip Hop, house, USA, filmning, fotografering, äventyrlig, resande, initiativrik, positiv, glad, social, hemmakvällar, organiserad, vänner, tennis, fotboll, träning, streetfashion, dress up, företagare, TV-serier, noggrann.

OMRÅDET
Adress är Agnegatan 15 i Aroslund/Blåsbo. Området är idylliskt för familjer, skönt och grönt med bara 5 min på cykel till högskolan och 7 min ner på stan. Du bor i ditt eget rum på ca; 15m2 men har tillgång till hela lägenheten (städat och snyggt) så klart och min säng finns i vardagsrummet. Det är ett stort plus om du vill hänga, hitta på kul grejer och snacka om allt möjligt mellan himmel och jord. Kan skicka bild på lägenhet vid intresse!

EXTRA
I hyran ingår 100Mbit internet, el, toapapper, diskmedel och städprylar. Har även bil om det skulle vara intressant då och då. Ett par körningar hit och dit är inget jag brukar tveka på. Allt för att underlätta och hjälpa till! Här kan du se min profil på LinkedIn:

http://se.linkedin.com/pub/johan-nystr%C3%B6m/24/3 0b/147/

Önskar detta från dig:
- Rökfri person
- Ansvarsfull
- Flexibel
- Ej partyanimal

Ps. Har tidigare haft inneboende som säger detta om vistelsen: "Jag bodde med Johan i drygt ett halvår och min upplevelse av honom som värd är att han var flexibel att dela boende med och lätt att ha att göra med. Väldigt trevlig kille!".

Hoppas att få höra från nån sköning!

All the best!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås