Bangatan

Västerås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bangatan, Västerås
Hyrdes ut: 2022-07-19
HyraHyra:

9576 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

76 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Denna lägenhet erbjuds ingen visning på då lägenheten är under renovering inför inflyttning .

Varmt välkommen till ditt nya HEM. Här erbjuds en topprenoverad lägenhet om 3 rok på 76 kvm i modernt snitt med påkostade materialval. Stilrent kök från Noblessa med diskmaskin, inbyggnadsugn, glaskeramikhäll, micro, kyl och frys i rostfri finish från välkända Bosch.
Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, duschväggar och handdukstork.
Genomgående parkettgolv och ljusa materialval i hela lägenheten ger ett sammanhållet intryck och höjer trivselfaktorn. Lägenheten är dessutom utrustad med en säkerhetsdörr.
Balkongen ger en skön förlängning av lägenheten.

Planlösningen av lägenheten är innan renovering.
Bilder är enbart exemplar bilder.

Fastigheten har genomgått en omfattande stamrenovering under 2022.Utöver stamrenoveringen har lägenheterna rot renoverats. Alla lägenheter har fått nya fönster och balkongsköldar.
Bygget planeras vara klart i huset under juli-augusti.

Våra moderna fastigheter är utrustade med ny teknik inom fastighetsstyrning och porttelefoni. På balder.se finns även möjligheten till att digitalt hantera tvättstugebokningar samt ärenden med hjälp av bankid.

OMGIVNING
Ett trevligt område med tillgång till lekplats och större grönområde. Närheten till centrum gör att stadens utbud av puls, kultur och övrigt utbud finns inom rimligt avstånd vare sig du väljer att gå, cykla eller åka kollektivt/bil.

KOMMUNIKATIONER
Stadsbussarna går regelbundet och enkelt tar dig in till Västerås city. Trygga cykel och gångbanor finns. Smidiga trafikleder samt snabb access till E18.

SERVICE
Närbutik som ligger bekvämt tvärs över gatan. Även inom promenadavstånd ligger ett litet större centrum Stenby med dess utbud av varor och tjänster.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås

Rapportera fel