Engelbrektsgatan 12

Västerås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Engelbrektsgatan 12, Västerås


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Hyr ut min fina lägenhet i centrum
Jag har bestämt mig för att ge det där samboskapet en chans till (lite hiskeligt och läskigt är det allt!) och tänker därför hyra ut min lägenhet i centrala Västerås under en "provtid" på ett eller två år (beroende på vad hyresbolaget anser är rimligt). Av den anledningen söker jag nu efter en hyresgäst som skulle vilja bo i en ljus och mysig central vindslägenhet under den här perioden.

Lägenheten är en tvåa med en stor, inre hall, som kan användas som ett extra rum (med lite fantasi).

Uppsidor: ligger innanför cityringen men ändå i ett lugnt område, du får alltså sova på nätterna även om det är nära stans uteliv. Det finns badkar, ett "riktigt" kök (ingen irriterande kokvrå), är nytapetserad/nymålad, har gammal charm med skjutdörrar mm. Luftig och mysig med nära till allt.

Nersidor: Ingen balkong, ingen tvättmaskin och ingen diskmaskin. Det har dock funnits tvättmaskin som gått sönder, så vill du är det enkelt att installera en ny då slangar mm står och väntar. Ingen hiss (du kan säkert försöka att installera även en sådan, men jag misstänker att det kan vara något svårare än med tvättmaskinen).

Den hyrs ut med basmöbler, dock kan du behöva komplettera med en del saker som TV och inredningsdetaljer som tavlor och gardiner. Det finns två förråd, men det är bara ett av dem som jag använder. Tvättstuga i källaren. Kodlås, porttelefon. Seriösa, trevliga grannar.

Du som hyr är såklart seriös och ordentlig, har ordnad ekonomi och kan betala en månadshyra i deposition. Du röker inte i lägenheten och har helst inga djur (även om jag vet att de allra bästa människorna i världen har katt...). Har du någonsin röstat/kan tänka dig att rösta på SD så kan jag istället hänvisa dig till soprummet.

Vi kommer självfallet att skriva kontrakt på perioden vi och hyresbolaget kommer överens om, min tanke är ett eller två år. Inflytt efter överenskommelse och tre månaders ömsesidig uppsägningstid.

Skriv några rader om dig själv, när du önskar flytta in och hur länge du önskar hyra lägenheten. Lämna telefonnummer så att jag kan ringa upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås